سرزمین تیزهوش‌ها

مرجع آموزشی همه‌ی دانش آموزان باهوش سرزمینمان، ایران

دانش آموزان و ویتامین C کد مطلب : 335 | چاپ | لینک‌کوتاه | نظرات

دانش آموزان و ویتامین C

برای جلوگیری از بیماری های عفونی و تقویت سیستم ایمنی باید مصرف ویتامین C در تغذیه دانش آموزان افزایش یابد.

. . . . . . . . . . . . .

 مریم مختاری اظهار داشت: مسلماً همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و حال با شروع فصل مدرسه و گردهمایی مجدد دانش آموزان در محدوده محیط‌‌های آموزشی تذکر این نکته لازم به نظر می‌رسد که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی و پزشکی توسط دانش آموزان احتمالاً شاهد افزایش بیماری‌های عفونی و مسری مرتبط با فصل سرما خواهیم بود.وی افزود: ضروری است تا تقویت سیستم ایمنی بدن به ویژه در کودکان دبستانی مورد توجه قرار گیرد و به این منظور توصیه می‌شود مواد غذایی و میوه‌های حاوی ویتامین C و مکمل زینک به رژیم غذایی دانش آموزان اضافه شود. مختاری خاطرنشان کرد: غالب میوه‌های پاییزی مانند انواع مرکبات سرشار از ویتامین C هستند و مصرف روزانه ویتامین C و مکمل زینک (طبق دستور پزشک) می‌تواند در پیشگیری از سرماخوردگی مفید واقع شود.

 

 

 


منبع: روزنامه آرمان


نظرات شما

 نظرات شما بسیار ارزشمند هستند. به دیگران کمک کنید تا بیشتر بدانند. نظرات شما توسط کارشناسان بررسی، تایید و پاسخ داده می شوند. اگر ایمیلتان را وارد کنید، پاسخ کارشناسان برای شما ایمیل می شود.

عدد 1737 را در این کادر وارد کنید:
همین حالا در سرزمین تیزهوش ها عضو شوید!
چرا باید در سایت عضو شویم؟عضویت چه مزایایی دارد؟!

اعضای سایت می توانند نمونه سوالات و فایل های آموزشی را دانلود کنند. همینطور، بعضی از مطالب فقط به اعضای سایت نمایش داده می شود. اطلاعات مهم، تغییرات مهم آموزشی به اعضای سایت اطلاع رسانی می شود. اعضای سایت هیچ محدودیتی در استفاده از امکانات سایت ندارند و می توانند در تمام آزمون های آنلاین شرکت کنند و از تمام امکانات سایت و بخش اعضا استفاده کنند.
همین حالا نزدیک به 200 هزار نفر دیگر هم عضو فعال سایت سرزمین تیزهوش ها هستند. چرا شما به این خانواده بزرگ نمی پیوندید؟


همین حالا عضو شوید! قبلاً عضو بوده‌اید؟ وارد شوید!

تبلیغات

گروه ورزش مارکتینگ مجموعه انقلاب  class=
کتاب زنان پیشرو  class=

دانش آموزان و ویتامین C

برای جلوگیری از بیماری های عفونی و تقویت سیستم ایمنی باید مصرف ویتامین C در تغذیه دانش آموزان افزایش یابد.