سرزمین تیزهوش‌ها

مرجع آموزشی همۀ دانش‌آموزان باهوش سرزمینمان، ایران

اجرای پروژه «هدایت تحصیلی فرآیندی» و راه‌اندازی «چت‌بات هوش مصنوعی» در دستورکار آموزش‌وپرورش کد مطلب : 16887 | چاپ | لینک‌کوتاه | نظرات

اجرای پروژه «هدایت تحصیلی فرآیندی» و راه‌اندازی «چت‌بات هوش مصنوعی» در دستورکار آموزش‌وپرورش

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: هدایت تحصیلی مناسب از کودکی، به کاهش آسیب‌های اجتماعی و بهبود آینده دانش‌آموزان کمک کرده و استفاده از هوش مصنوعی نیز در این مسیر برنامه‌ریزی شده است.
تاریخ خبر 1403/08/16

. . . . . . . . . . . . .

به گزارش تیزلند به نقل از پانا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی‌ در گفت‌وگو با پانا درباره هدایت تحصیلی دانش‌آموزان ‌گفت: «هدایت تحصیلی موضوعی بسیار مهم است. اگر هدایت تحصیلی به درستی انجام شود، می‌تواند از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند. همچنین، امید به آینده را افزایش دهد و افسردگی را در بین دانش‌آموزان کاهش دهد.» 

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: «اگر هدایت تحصیلی به‌درستی صورت گیرد، دانش‌آموزان در مقطع متوسطه دوم حال بهتری خواهند داشت. این موضوع باید به‌عنوان یک فرآیند در نظر گرفته شود و فقط در پایان مسیر یعنی در پایه نهم در نظر گرفته نشود. از پایه اول ابتدایی باید دانش‌آموزان را برای انتخاب رشته‌ای مناسب آماده کنیم.»

 

وی در ادامه افزود: «یکی از پروژه‌های جدی ما در زمینه هدایت تحصیلی، پروژه‌ای به نام "هدایت تحصیلی فرآیندی" است که در حال انجام آن هستیم. در راستای هدایت تحصیلی دانش‌آموزان از هوش مصنوعی نیز بهره خواهیم برد و امیدواریم که به‌زودی یک چت‌بات در این زمینه راه‌اندازی شود.»

 

پورثانی افزود: ‌«همچنین، در هفته مشاغل، دانش‌آموزان با مشاغل مختلف آشنا خواهند شد. یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ما در واقع هدایت تحصیلی است که تلاش می‌کنیم امسال به بهترین نحو انجام شود.»

هدایل تحصلی و انتخاب رشته هوشمند

 

توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های علوم پایه

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر درباره هدایت دانش‌آموزان به رشته‌های علوم پایه و هنرستان‌ها گفت: «با توجه به فرمایشات حضرت آقا درباره توجه به رشته‌های علوم پایه و ‌آیین‌نامه ملی مهارت، هدف ما این است که تا سال ۱۴۰۴، حدود ۵۰ درصد دانش‌آموزان به هنرستان‌ها هدایت شوند. در حال حاضر، حدود ۴۴ درصد دانش‌آموزان در رشته‌های فنی و کاردانش قرار دارند.»

 

 

وی افزود: «ما در تلاشیم که به اهداف ترسیمی در برنامه هفتم توسعه و فرمایشات رهبری نزدیک شویم و طبق برنامه هفتم توسعه، دانش‌آموزان را به رشته‌هایی علوم پایه و هنرستان و رشته‌های فنی که باید هدایت شوند، راهنمایی کنیم.»



تبلیغات:

منبع: پانا


نظرات شما

 نظرات شما بسیار ارزشمند هستند. به دیگران کمک کنید تا بیشتر بدانند. نظرات شما توسط کارشناسان بررسی، تایید و پاسخ داده می شوند. اگر ایمیلتان را وارد کنید، پاسخ کارشناسان برای شما ایمیل می شود.

عدد 1563 را در این کادر وارد کنید:


تبلیغات:
همین حالا در سرزمین تیزهوش ها عضو شوید!
چرا باید در سایت عضو شویم؟عضویت چه مزایایی دارد؟!

اعضای سایت می توانند نمونه سوالات و فایل های آموزشی را دانلود کنند. همینطور، بعضی از مطالب فقط به اعضای سایت نمایش داده می شود. اطلاعات مهم، تغییرات مهم آموزشی به اعضای سایت اطلاع رسانی می شود. اعضای سایت هیچ محدودیتی در استفاده از امکانات سایت ندارند و می توانند در تمام آزمون های آنلاین شرکت کنند و از تمام امکانات سایت و بخش اعضا استفاده کنند.
همین حالا نزدیک به یک میلیون نفر دیگر هم عضو فعال سایت سرزمین تیزهوش ها هستند. چرا شما به این خانواده بزرگ نمی پیوندید؟


همین حالا عضو شوید! قبلاً عضو بوده‌اید؟ وارد شوید!

تبلیغات

برندینگ مدارس(6)
آکادمی ویموند
دبستان آوای تبسم تابان
دبیرستان پسرانه دانش وحید
راهنمای تیزهوشان نهم
راهنمای تیزهوشان ششم