دو رشته جدید و اشتغالزا برای دانشآموزان استثنایی تصویب شد
بازدیدکننده عزیز، از زمان تنظیم این خبر بیش از 3 ماه گذشته است. برای مشاهده اخبار به روز، به بخش اخبار آموزشی مراجعه کنید!
توجه به آموزش استثنایی موجب پیشرفت و توسعه هر کشوری میشود
به گزارش تیزلند به نقل از پانا، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش از تصویب دو رشته جدید در دوره کاردانش با هدف اشتغالزایی دانشآموزان با نیازهای ویژه خبر داد.
محمود امانی تهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در گفتوگو با پانا با اشاره به اهمیت خدمت به دانشآموزان با نیازهای ویژه، اظهار کرد: «در سال اخیر کار خوبی در راستای خدمت به دانشآموزان استثنایی توسط اعضای کمیسیون برنامه درسی صورت گرفت؛ هر کشوری که به مسئله آموزش استثنایی، به خوبی بپردازد، نشانهای از توسعه کشور است و یکی از ملاکهای این که یک کشور پیشرفت و توسعه پیدا کند، مسئله میزان توجه به دانشآموزان با نیازهای ویژه است.»
یافتن شغل خوب برای دانشآموزان با نیازهای ویژه؛ مهمترین دغدغه خانوادهها
وی به دغدغه اشتغال خانواده دانشآموزان استثنایی اشاره کرد و گفت: «یکی از زمینههایی که همواره دغدغه خانوادههای دانشآموزان با نیازهای ویژه است، این بوده که آنان به امید نیاز دارند تا به سر کار بروند و در شغلی موفق شوند؛ این مسئله باعث میشود که دانشآموزان استثنایی به خودباوری برسند و آوردههای نگرشی و روانی این موضوع برای خانوادههای آنان حائز اهمیت است.»
امانی تهران افزود: «یکی از راههایی که باید به آن توجه کنیم، این است که در رشتههای درسی دانشآموزان استثنایی، گشایشهایی را ایجاد کنیم که رشتهها به برآوردن خواسته ما نزدیک شوند.»
وی ادامه داد: «آموزشهای فنیوحرفهای، مهارتی و کاردانش از انعطاف خوبی برخوردار هستند؛ این موضوع در دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش یک کمیته ویژه به نام کمیته کاردانش دارد و این کمیته به قدری قوی نمایان شده که حتی اختیار تصویب رشته دارد.»
تصویب دو رشته «امور خدمات عمومی» و «موسیقی» با هدف افزایش خودباوری دانشآموزان استثنایی
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش از تصویب دو رشته در آموزشهای کاردانش برای دانشآموزان با نیازهای ویژه خبر داد و افزود: «در هفته اخیر، کمیسیون برنامه درسی و کمیته کاردانش، برای دانشآموزان با نیازهای ویژه، دو رشته تصویب کردند که عبارتاند از "امور خدمات عمومی" و "موسیقی".»
امانی تهرانی ضمن تشریح رشته امور خدمات عمومی ویژه دانشآموزان استثنایی در دوره کاردانش، گفت: «این رشته باعث میشود تا برای دانشآموزان، توانمندسازی عمومی انجام شود که به خودباوری برسند و با مدرک تحصیلی وارد کار شوند که برنامه درسی رشته امور خدمات عمومی به تصویب رسیده است.»
وی در ادامه از طراحی جدول مواد درسی خاص رشته موسیقی نیز خبر داد و گفت: «در نظر داریم که رشته موسیقی برای دانشآموزانی که اختلال اوتیسم دارند، وجود داشته باشد؛ زیرا این کار وجه درمانی برای این نوع دانشآموزان دارد؛ از نظر بنده انتخاب رشته موسیقی، مصوبهای انسانی است بدلیل آنکه گروه مهمی را مورد هدف قرار داده و موجب اتفاقات خوبی خواهد شد.»
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در پایان از استقبال خوب کارشناسان معاونت متوسطه و سازمان آموزش و پرورش استثنایی از این اتفاق خبر داد و افزود: «این کار با جدیت در حال پیشروی است و امیدوار هستیم که در مقام اجرا نیز، شاهد پیشرفت این موضوع باشیم.»
تبلیغات:
منبع: پانا
» استخدام 1135 آموزگار استثنایی در آزمون استخدامی اسفند 1402 وزارت آموزش و پرورش
» جزئیات توانمندسازی معلمان مدارس پذیرا با استفاده از ظرفیت مدارس پشتیبان
» 20 دی؛ آخرین مهلت ارسال مقاله به همایش تعلیم و تربیت کودکان
» 80 درصد مدارس استثنایی کشور به دست خیرین ساخته میشود
» نتایج آزمون گفتاردرمانی تا دو هفته آینده اعلام میشود
» مدرسه ویژه برای دانشآموزان اوتیسم احداث میشود
» تفاوت دانشآموزان معلول جسمی_حرکتی، فراگیران مرزی و کودکان استثنایی
» تعهد خیرین برای مناسبسازی 300 مدرسه استثنایی در کشور
» هزار نیروی توانبخشی جذب آموزش و پرورش استثنایی میشوند
» استخدام معلم استثنایی در آموزش و پرورش
» جادویی نهفته به نام استعداد در مبتلایان به اوتیسم
» فعالیت سرگرم کننده برای کودکان اوتیسم: قصه گویی با رنگ ها
نظرات شما بسیار ارزشمند هستند. به دیگران کمک کنید تا بیشتر بدانند. نظرات شما توسط کارشناسان بررسی، تایید و پاسخ داده می شوند. اگر ایمیلتان را وارد کنید، پاسخ کارشناسان برای شما ایمیل می شود.
تبلیغات:
اعضای سایت می توانند نمونه سوالات و فایل های آموزشی را دانلود کنند. همینطور، بعضی از مطالب فقط به اعضای سایت نمایش داده می شود. اطلاعات مهم، تغییرات مهم آموزشی به اعضای سایت اطلاع رسانی می شود. اعضای سایت هیچ محدودیتی در استفاده از امکانات سایت ندارند و می توانند در تمام آزمون های آنلاین شرکت کنند و از تمام امکانات سایت و بخش اعضا استفاده کنند.
همین حالا نزدیک به یک میلیون نفر دیگر هم عضو فعال سایت سرزمین تیزهوش ها هستند. چرا شما به این خانواده بزرگ نمی پیوندید؟