سرزمین تیزهوش‌ها

مرجع آموزشی همۀ دانش‌آموزان باهوش سرزمینمان، ایران

مدارس با رویکرد قرآنی برای تربیت 10 میلیون حافظ راه‌اندازی می‌شوند کد مطلب : 17515 | چاپ | لینک‌کوتاه | نظرات

مدارس با رویکرد قرآنی برای تربیت 10 میلیون حافظ راه‌اندازی می‌شوند

معاون وزیر آموزش و پرورش از مصوبه راه‌اندازی مدارس قرآنی با هدف تربیت 10 میلیون حافظ و تقویت بنیان‌های فرهنگی و تربیتی دانش‌آموزان خبر داد.
تاریخ خبر 1403/11/17

. . . . . . . . . . . . .

به گزارش تیزلند به نقل از پانا، احمد محمودزاده درباره مصوبه اخیر شورای نظارت برای راه‌اندازی مدارس با رویکرد قرآنی اظهار کرد: «از سال‌های گذشته به‌دنبال راه‌اندازی مدارس با رویکرد قرآنی بودیم و خوشبختانه با مصوبات اخیر شورای نظارت، این امر محقق شده است.»

 

وی ادامه داد: «هدف اصلی این مدارس، تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری است. در این مدارس، علاوه بر برنامه‌های رسمی درسی، برنامه‌های فوق‌برنامه با محوریت قرآن و حفظ آن اجرا خواهد شد.»

 

معاون وزیر آموزش و پرورش این اقدام را گامی بزرگ در راستای تقویت بنیان‌های فرهنگی و تربیتی دانش‌آموزان دانست و گفت: «مدارس قرآنی به تقویت ارزش‌های فرهنگی و تربیتی در کنار آموزش رسمی کمک خواهند کرد. این رویکرد نه‌تنها باعث ارتقای کیفیت تربیتی می‌شود، بلکه بستری مناسب برای شکوفایی استعدادها و افزایش علاقه‌مندی دانش‌آموزان به آموزه‌های دینی و قرآنی فراهم خواهد کرد.»



تبلیغات:

منبع: پانا


نظرات شما

 نظرات شما بسیار ارزشمند هستند. به دیگران کمک کنید تا بیشتر بدانند. نظرات شما توسط کارشناسان بررسی، تایید و پاسخ داده می شوند. اگر ایمیلتان را وارد کنید، پاسخ کارشناسان برای شما ایمیل می شود.

عدد 1474 را در این کادر وارد کنید:


تبلیغات:
همین حالا در سرزمین تیزهوش ها عضو شوید!
چرا باید در سایت عضو شویم؟عضویت چه مزایایی دارد؟!

اعضای سایت می توانند نمونه سوالات و فایل های آموزشی را دانلود کنند. همینطور، بعضی از مطالب فقط به اعضای سایت نمایش داده می شود. اطلاعات مهم، تغییرات مهم آموزشی به اعضای سایت اطلاع رسانی می شود. اعضای سایت هیچ محدودیتی در استفاده از امکانات سایت ندارند و می توانند در تمام آزمون های آنلاین شرکت کنند و از تمام امکانات سایت و بخش اعضا استفاده کنند.
همین حالا نزدیک به یک میلیون نفر دیگر هم عضو فعال سایت سرزمین تیزهوش ها هستند. چرا شما به این خانواده بزرگ نمی پیوندید؟


همین حالا عضو شوید! قبلاً عضو بوده‌اید؟ وارد شوید!

تبلیغات

مجتمع هدی
دبستان روشنگران
تعطیلیه مدارس تهران
راهنمای تیزهوشان نهم
راهنمای تیزهوشان ششم