سرزمین تیزهوش‌ها

مرجع آموزشی همۀ دانش‌آموزان باهوش سرزمینمان، ایران

همکاری آموزش و پرورش و شبکه آموزش برای تحقق عدالت آموزشی کد مطلب : 17503 | چاپ | لینک‌کوتاه | نظرات

همکاری آموزش و پرورش و شبکه آموزش برای تحقق عدالت آموزشی

قاسمی و صادقی بر همکاری شبکه آموزش و وزارت آموزش‌وپرورش برای تحقق عدالت آموزشی، تولید برنامه‌های تخصصی و تقویت روابط با والدین تأکید کردند.
تاریخ خبر 1403/11/16

. . . . . . . . . . . . .

به گزارش تیزلند به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش سیما، محمدمهدی قاسمی ـ مدیر شبکه آموزش سیما ـ در نشستی با علی صادقی ـ مشاور وزیر و رئیس اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش به همکاری و همسویی شبکه آموزش با وزارت آموزش و پرورش در جهت اجرایی شدن عدالت آموزشی تأکید کرد.

 

قاسمی در این نشست گفت: برنامه‌های شبکه آموزش با اهداف آموزشی و تربیتی از جمله مهارت‌افزایی، ترویج زبان و ادبیات فارسی، فنی‌حرفه‌ای و هوش مصنوعی برای معلمین، والدین و دانش‌آموزان تولید و پخش می‌شود و قرار است برنامه‌های تخصصی‌تر در ساعت‌های ۱۴ تا ۱۹ به‌ویژه برای دانش‌آموزان ارائه شود.

 

قاسمی بر اهمیت برنامه‌ریزی رسانه‌ای برای تطبیق اهداف شبکه با آموزش و پرورش تأکید کرد و افزود: شبکه آموزش در کنار وزارت آموزش و پرورش، به تقویت آموزش‌های عمومی و تخصصی و مطالبه‌گری در حوزه تعلیم و تربیت می‌پردازد.

 

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای پخش برنامه‌هایی همچون پوشش زنده از مدارس و تشکیل کمیته‌های رسانه‌ای مشترک برای تکریم معلمان و ارزیابی روند مخاطبان خبر داد.

 

علی صادقی ـ رئیس اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش ـ نیز از رویکرد رهبری و دولت درخصوص تحول در آموزش و پرورش سخن گفت و تأکید کرد: با توجه به اهمیت این حوزه، باید برنامه‌ریزی دقیق و ویژه‌ای برای این موضوع در سطح جامعه و رسانه‌ها صورت گیرد.

 

او همچنین به احیای بند (چ) وزارتخانه و تولیدات جدید در شبکه آموزش اشاره کرد و از نقش رسانه در تحقق عدالت آموزشی و ارائه راهکارهایی برای ارتقاء روابط میان والدین و دانش‌آموزان یاد کرد.

 

صادقی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۶ میلیون دانش‌آموز و یک میلیون معلم داریم که همراه با خانواده‌هایشان قشر عظیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند. در کنار این دیگر خانواده‌ها هم همواره با امر آموزش و تربیت در ارتباط هستند. پس باید برای این امر برنامه‌ریزی مطلوبی هم در جامعه آموزش و پرورش و هم در رسانه صورت پذیرد.



تبلیغات:

منبع: ایسنا


نظرات شما

 نظرات شما بسیار ارزشمند هستند. به دیگران کمک کنید تا بیشتر بدانند. نظرات شما توسط کارشناسان بررسی، تایید و پاسخ داده می شوند. اگر ایمیلتان را وارد کنید، پاسخ کارشناسان برای شما ایمیل می شود.

عدد 1778 را در این کادر وارد کنید:


تبلیغات:
همین حالا در سرزمین تیزهوش ها عضو شوید!
چرا باید در سایت عضو شویم؟عضویت چه مزایایی دارد؟!

اعضای سایت می توانند نمونه سوالات و فایل های آموزشی را دانلود کنند. همینطور، بعضی از مطالب فقط به اعضای سایت نمایش داده می شود. اطلاعات مهم، تغییرات مهم آموزشی به اعضای سایت اطلاع رسانی می شود. اعضای سایت هیچ محدودیتی در استفاده از امکانات سایت ندارند و می توانند در تمام آزمون های آنلاین شرکت کنند و از تمام امکانات سایت و بخش اعضا استفاده کنند.
همین حالا نزدیک به یک میلیون نفر دیگر هم عضو فعال سایت سرزمین تیزهوش ها هستند. چرا شما به این خانواده بزرگ نمی پیوندید؟


همین حالا عضو شوید! قبلاً عضو بوده‌اید؟ وارد شوید!

تبلیغات

مجتمع هدی
دبستان روشنگران
تعطیلیه مدارس تهران
راهنمای تیزهوشان نهم
راهنمای تیزهوشان ششم