سرزمین تیزهوش‌ها

مرجع آموزشی همۀ دانش‌آموزان باهوش سرزمینمان، ایران

تعطیلی برخی مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا «شایعه» است/آگاهی بخشی و مدیریت رفتاری دانش‌آموزان در خصوص مصرف «سیگار الکترونیک» کد مطلب : 17378 | چاپ | لینک‌کوتاه | نظرات

تعطیلی برخی مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا «شایعه» است/آگاهی بخشی و مدیریت رفتاری دانش‌آموزان در خصوص مصرف «سیگار الکترونیک»

صادق ستاری‌فرد گفت: شیوع آنفلوآنزا در مدارس نگرانی ندارد، رعایت بهداشت فردی مهم است. تعطیلی مدارس به دلیل آنفلوآنزا صحت ندارد. سیگار الکترونیک پیگیری می‌شود.
تاریخ خبر 1403/10/24

. . . . . . . . . . . . .

به گزارش تیزلند به نقل از ایسنا، صادق ستاری‌فرد در گفت‌وگو، در خصوص تدابیر وزارت آموزش و پرورش در پی شیوع بیماری آنفلوآنزا بین برخی دانش‌آموزان مدارس گفت: در فصل زمستان بیماری‌های فصلی به خاطر سردی هوا متداول و معمول است که معمولاً شاهد افزایش بیماری‌های این چنینی هستیم و خواهیم بود، اما اینکه هنگام مواجه شدن با این اتفاقات چه باید کرد؟ باید گفت که رعایت بهداشت فردی توصیه‌ همیشگی به دانش‌آموزان، خانواده‌ها و اولیاء دانش‌آموزان است.

 

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان مبتلا به بیماری در زمان نقاهت، دوره استراحت در منزل را حتماً بگذرانند، افزود: دانش‌آموزی اگر احیاناً در معرض بیماری است، بهداشت فردی را رعایت کند. داده‌های علمی نشان می‌دهد شستشوی مرتب دست‌ها تا ۳۰ درصد از بروز بیماری‌های فصلی یا آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند. همین‌طور ماسک زدن برای دانش‌آموزان در معرض بیماری یا افراد مبتلا به بیماری که دوران نقاهت را سپری می‌کنند، بسیار مهم است.

 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به دلیل حساسیت ایجاد شده، امسال تا حدود زیادی این موضوع کنترل شد، ادامه داد: بعد از دوره کرونا، آگاهی‌بخشی و حساسیت خانواده‌ها و دانش‌آموزان افزایش یافته و امسال شاهد وضعیت نگران‌کننده‌ای نبوده‌ایم.

 

ستاری‌فرد در خصوص شایعه تعطیلی مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا گفت: این موضوع صحت ندارد، طبق ابلاغ دستورالعمل وزارت بهداشت مشخص می‌شود چه مدارسی هنگام آنفلوآنزا غیرحضوری شوند. اگر به حدی از نصاب مبتلا برسیم، مثلاً حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد دانش‌آموزان هر کلاس یا هر مدرسه، آن وقت طبق دستورالعمل تعطیلی انجام می‌شود، اما به‌صورت کلی اینکه در یک شهر یا یک منطقه‌، مدارس به خاطر شیوع آنفلوآنزا تعطیل شوند، چنین گزارشی را شاهد و مواجه نبوده‌ایم.

 

وی در خصوص مصرف سیگار الکترونیک در مدارس نیز عنوان کرد: این موضوع در دو سطح جدی پیگیری می‌شود. یکی آموزش و آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان و دیگری کنترل رفتار و مدیریت رفتاری دانش‌آموزان که در هر دو سطح کار دنبال می‌شود.

 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه رفت و آمد و تعامل با مجموعه وزارت بهداشت حداکثری است، اظهار کرد: اگر احیاناً دچار مسئله‌ای بشویم، به وزارت آموزش و پرورش اعلام و مداخلات به‌موقع در منطقه‌، مدرسه‌ یا مصداقی دانش‌آموز در دستور کار قرار می‌گیرد و حتماً در مدرسه مدیریت و مشاوران مدرسه مراقبت‌های لازم را انجام خواهند داد.



تبلیغات:

منبع: ایسنا


نظرات شما

 نظرات شما بسیار ارزشمند هستند. به دیگران کمک کنید تا بیشتر بدانند. نظرات شما توسط کارشناسان بررسی، تایید و پاسخ داده می شوند. اگر ایمیلتان را وارد کنید، پاسخ کارشناسان برای شما ایمیل می شود.

عدد 1351 را در این کادر وارد کنید:


تبلیغات:
همین حالا در سرزمین تیزهوش ها عضو شوید!
چرا باید در سایت عضو شویم؟عضویت چه مزایایی دارد؟!

اعضای سایت می توانند نمونه سوالات و فایل های آموزشی را دانلود کنند. همینطور، بعضی از مطالب فقط به اعضای سایت نمایش داده می شود. اطلاعات مهم، تغییرات مهم آموزشی به اعضای سایت اطلاع رسانی می شود. اعضای سایت هیچ محدودیتی در استفاده از امکانات سایت ندارند و می توانند در تمام آزمون های آنلاین شرکت کنند و از تمام امکانات سایت و بخش اعضا استفاده کنند.
همین حالا نزدیک به یک میلیون نفر دیگر هم عضو فعال سایت سرزمین تیزهوش ها هستند. چرا شما به این خانواده بزرگ نمی پیوندید؟


همین حالا عضو شوید! قبلاً عضو بوده‌اید؟ وارد شوید!

تبلیغات

مجتمع هدی
دبستان روشنگران
مجتمع کوشش
دبیرستان مدبران
مجتمع آموزشی موعود
تعطیلیه مدارس تهران
راهنمای تیزهوشان نهم
راهنمای تیزهوشان ششم