ویژه والدین : ویژه مادر ها
بررسی مسئله حیاتی خودزنی در نوجوانان امروزی
یکی از معضلهای اجتماعی خودزنی در نوجوانان است. در این مقاله به بررسی دلایل خودآزاری نوجوان، راههای درمان آن و علائمی که دارد میپردازیم تا خانوادهها و نوجوانان آگاهتر شده و رفتار مدیریتشده در این مسئله داشته باشند.
چگونه از سیگار کشیدن نوجوانان جلوگیری کنیم؟
یکی از بزرگترین معضلهای اجتماعی و خانوادگی رو آوردن برخی نوجوانان به استعمال دخانیات و سیگار کشیدن است. در این مطلب به بررسی علل احتمالی سیگار کشیدن نوجوانان و راههای جلوگیری و برخورد با آن میپردازیم.
ویژگیهای یک دوست خوب
یکی از مهمترین ابعاد زندگی هر کسی، روابط دوستی است. اما این چرا داشتن یک دوست خوب در زندگی مهم است و چه ویژگیهایی باید داشته باشد تا بتوان به آن فرد، برچسب دوست خوب زد، دغدغه خیلی از افراد و والدین است که در این مطلب به آن میپردازیم.
اختلال شخصیت نمایشی در کودکان و نوجوانان
یکی از اختلالات شایع بین نوجوانان اختلال شخصیت نمایشی است که در آن فرد تمایل دارد با انجام افراطی یک سری کارها، جلب توجه کند. در این مقاله به صورت مفصل به این موضوع روانشناسی میپردازیم.
چه زمانی باید کودک را پیش روانشناس برد؟!
آیا میدانید چه زمان باید حتما کودکان را نزد روانشناس یا مشاور برد؟ یکی از نکات مهم تربیتی برای والدین دانستن زمان و اصول مراجعه به مشاور روانشناسی برای فرزندانشان است که در این مطلب به بررسی این موضوع میپردازیم.
تاثیر و فواید قصهگویی برای کودکان
قطعا اگر پدر و مادرها از فواید قصهگویی برای کودکان آگاه بودند، بیشک حضور این سرگرمی و روش آموزشی را در برنامه روزانه الزامی میکردند؛ در این مقاله به بررسی مزایای قصهگویی و تاثیر آن بر خلاقیت صحبت میکنیم.
مقایسه آموزش در خانه با مدرسه
آموزش در خانه به دانشآموزان یکی از مسیرهای آموزش بهجای مدرسه است که خیلی از والدین آن را انتخاب میکنند. این نوع آموزش نسبت به تحصیل در مدرسه مزایا و معایبی دارد که در این مقاله به این مسئله میپردازیم.
تفاوت حمایت با وابستگی فرزندان در خانواده از کودکی تا بزرگسالی
بین حمایت و وابستگی فرزندان به والدین مرزی به باریکی تار مو وجود دارد. کافی است حمایتهای والدین در ابعاد مختلف رشدی از اندازه و شکل متناسب با سن کودک برخوردار نباشد، همان زمان است که بذر وابستگی در وجود فرزند کاشته خواهد شد.
کودکان از چه چیزهایی می ترسند؟
ترس سومین احساسی است که در سنین نوزادی تا نوجوانی انواع مختلفی مانند ترس از تنهایی، موجودات نامحسوس، مرگ و... دارد و باید برای مقاله هوشمندانه با آن اقدامات درستی کرد.
مسئله تکانشگری در کودکان و بهبود آن
تکانشگری در کودکان و بزرگسالان یکی از حالات شخصیتی است که عواقب خوبی برای خود فرد و اطرافیانش ندارد؛ در این مقاله به دلایل، علائم و نحوه درمان آن میپردازیم.