سرزمین تیزهوش‌ها

مرجع آموزشی همۀ دانش‌آموزان باهوش سرزمینمان، ایران

درباره متوسطه دوره دوم (متوسطه عمومی-دبیرستان) دخترانه شاهد صابرین

مدرسه صابرین یک مدرسه دخترانه در مقطع متوسطه دوره دوم (متوسطه عمومی-دبیرستان) است. این مدرسه یکی از مدارس منطقه 1 (محدوده پاسداران) در شهر تهران است. این مدرسه در نشانی خیابان پاسداران شمالی، پایین تر از سه راه اقدسیه، جنب پمپ بنزین صاحبقرانیه، پلاک742 ثبت شده است. شماره تماس این مدرسه 22294630 - 22814456 - 22814454 است که می توانید با این شماره با این مدرسه تماس بگیرید. در حال حاضر مدیر و موسس مدرسه در بانک اطلاعات مدارس سرزمین تیزهوش ها (تیزلند) ثبت نشده است و اگر شما اطلاع کافی از نام و مشخصات مدیر و موسسین دارید، خوشحال می شویم که به ما اطلاع دهید.
این مدرسه از نوع مدارس شاهد است. اطلاعات بیشتری از این مدرسه از جمله شهریه مدرسه و نقشه محل قرارگیری مدرسه را در بخش‌های زیر می‌توانید پیدا کنید.
این مدرسه یک وب سایت هم دارد که با کلیک روی این لینک می توانید آن را مشاهده کنید : http://saberinsch.ir
این مدرسه راه‌های ارتباطی دیگری مانند کانال تلگرام، واتس‌اپ، شاد، ایتا، بله، اینستاگرام، آپارات و غیره هم دارد که در بخش اطلاعات تکمیلی مدرسه می‌توانید اطلاعات بیشتر و کامل‌تر مدرسه را مشاهده کنید.
این مدرسه در لیست مدارس تیزلند، حدود 37,708 بار بازدید شده است.

برای این مدرسه 37 نظر ثبت شده است که می‌توانید در بخش نظرات، آنها را ببینید. از آنجایی که شما وارد سیستم نشده‌اید فقط 3 نظر را می‌بینید. اگر می‌خواهید تمام 37 نظر را ببینید باید وارد سیستم شوید.
اگر عضو هستید، وارد سیستم شوید (اینجا کلیک کنید) و اگر عضو نیستید، عضو شوید (اینجا کلیک کنید). با عضویت و ورود به سیستم می‌توانید علاوه بر خواندن تمام نظرات و بررسی‌های مدرسه، خود شما هم نظرتان را با دیگران به اشتراک بگذارید.

نقشه : (لطفا در صورتی که محل نمایش داده شده برای این مدرسه صحیح نیست، به ما اطلاع دهید. کد این مدرسه در سیستم ما : 327)

مدرسه صابرین، متوسطه دوره دوم (متوسطه عمومی-دبیرستان) شاهد دخترانه : خیابان پاسداران شمالی، پایین تر از سه راه اقدسیه، جنب پمپ بنزین صاحبقرانیه، پلاک742

تاسیس سال 1374، دارای 9 کلاس در پایه های دهم رشته تجربی و ریاضی، یازدهم و دوازدهم رشته های ریاضی، تجربی و انسانی، دارای 230 دانش آموز که عمده آنها از خانواده های معزز شهدا ، جانبازان و ایثارگران وفرهنگیان می باشند. از دانش آموزان ممتاز و برگزیده علمی ، فرهنگی ، ورزشی و هنری ثبت نام به عمل می آورد.
دارای کادر آموزشی مجرب در کلاس های برنامه درسی رسمی ، فوق برنامه و کنکور می باشد و کلاس ها تحت نظارت مستقیم مشاورین آموزشی و پیگیری مستمر پشتیبان ها می باشد.
دانش آموزان این مدرسه موفق به کسب رتبه های دو و سه رقمی در کنکور سراسری و قبولی در دانشگاه های معتبر ایران می شوند.
این مدرسه هنوز بروشورهای خود را برای نمایش در تیزلند ارسال نکرده است. آیا شما از مسئولین مدرسه هستید؟ برای تکمیل اطلاعات این بخش با ما تماس بگیرید (کلیک کنید)

آیا دوست دارید مدارسی را ببینید که بروشورهایی از آنها منتشر شده است؟ به این مدارس نگاهی بیاندازید:


» مدرسه حضرت رقیه(س)
» مدرسه آینده سازان برتر 1
» مدرسه دانشجو
» مدرسه شایستگان رازی
» مدرسه حضرت سیدالشهدا(ع)
» مدرسه سوده
» مدرسه آینده سازان برتر شعبه 1
» مدرسه عترت
» مدرسه بینش ولیعصر(عج)
» مدرسه ابوعلی سینا

این مدرسه اخبار خود را برای درج در تیزلند ارسال نکرده است. آیا شما از مسئولین مدرسه هستید؟ برای تکمیل اطلاعات این بخش با ما تماس بگیرید (کلیک کنید)

آیا دوست دارید مدارسی را ببینید که اخبار آنها در تیزلند منتشر شده است؟ به این مدارس نگاهی بیاندازید:


» مدرسه آفاق بدیع



» مدرسه اتحاد نوین

» مدرسه آینده سازان برتر شعبه 1

» مدرسه سوده

» مدرسه ساعی (اندیشه فردا)

» مدرسه ستارگان زمین

» مدرسه آوای تبسم تابان

» مدرسه کوشش

» مدرسه دکتر حسابی

» مدرسه خاتم

این مدرسه هنوز ویدئویی برای نمایش در تیزلند ارسال نکرده است. آیا شما از مسئولین مدرسه هستید؟ برای تکمیل اطلاعات این بخش با ما تماس بگیرید (کلیک کنید)

آیا دوست دارید مدارسی را ببینید که ویدئوهایی از آنها منتشر شده است؟ به این مدارس نگاهی بیاندازید:


» مدرسه مهر
» مدرسه موعود
» مدرسه نگرش آرمانی
» مدرسه مفاخر علوم ایران
» مدرسه درخشان
» مدرسه فرهنگ آل یاسین
» مدرسه سرای دانش واحد ملک
» مدرسه بین الملل سوده
» مدرسه صدرا نوین
» مدرسه سرای دانش



لیست بهترین مدارس تهران
نظرات بازدیدکنندگان درباره این مدرسه
اگر شما با این مدرسه آشنایی دارید ، لطفا نظرات و تجربیات خود را درباره این مدرسه با دیگران به اشتراک بگذارید و به دیگران ، برای انتخابی بهتر کمک کنید
اگر سوالی درباره این مدرسه دارید ، بپرسید تا دیگران به پرسش های شما جواب دهند
برای اینکه نظرتان را ثبت کنید یا به نظر دیگران پاسخ دهید یا سوالی درباره این مدرسه بپرسید باید عضو شوید. عضویت رایگان است و فقط یکی دو دقیقه طول می‌کشد.

همین حـالا عضو می‌شوم تا نظر بدهم!از قبل عضو هستم! وارد می‌شوم تا نظر بدهم!

با مطالعه نظرات دیگران ، دید بهتری درباره این مدرسه به دست می آورید و می توانید انتخابی بهتر داشته باشید . لطفا اگر با این مدرسه آشنایی دارید ، با به اشتراک گذاشتن این اطلاعات ، به دیگران برای انتخابی بهتر کمک کنید ، برای ثبت نظرات و اطلاعات خود درباره این مدرسه اینجا کلیک کنید
فاطمه
(1403/09/13)
متاسفانه متاسفانه این مدرسه نه کادر علمی و نه کادر اجرایی مناسبی داره نه اینکه مشاور خوبی ندارن و مدیریت خوبی ندارن من این مدرسه رو به شما به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم سعی کنین در انتخاب مدرسه فرزندتان خیلی دقت کنین. کادر آموزشی و دبیرانشون رفتار درستی با دانش آموز ندارن و بار اخلاقی خیلی ضعیفی دارن.
حتی نیمکت‌هاشونم بدرد نمیخوره. اگر شرایطش رو دارین یک مدرسه عالی تر ثبت نام کنین که بیچاره نشید سر نهایی‌ها
پاسخ : نظر این بازدیدکننده گرامی در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
حانیه
(1403/09/12)
سلام طبق تجربه‌ای که دارم اینجا دبیران جالبی ندارن اگر میخواین تو کنکور و نهایی نتیجه خوبی بگیرید اینجارو انتخاب نکنین چون که جز دردسر معلم خصوصی گرفتن هیچی واستون نداره الکی فقط اسمش شاهده حتی اندازه یه مدرسه دولتی رسیدگی نمیکنن.
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
دانش آموز
(1403/09/10)
به نظر من اینجا فقط تعریفای بیخودی داره و واقعا کادر آموزشی‌شون خوب نیست. اگر میاین اینجا باید اندازه یک غیرانتفاعی پول معلم خصوصی و کلاسای بیخود بیرون رو بدید در حالی که اینجا مدرسه شاهده و باید رسیدگیش بیشتر از مدارس عادی باشد، من راضی نیستم و اینجارو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم.
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
دانش آموز
(1403/09/10)
سلام من امسال وارد این مدرسه شدم واقعا از این مدرسه راضی نیستم و به شدت معلم‌های دروس تخصصی بد تدریس میکنن. چیزی که تعریف میکنن اصلا نیست...
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
نازی
(1402/03/13)
سلام. پارسال مدارس زیادی رو بررسی کردم برای ثبت نام دخترم برای دهم ریاضی. این مدرسه را از همه بهتر دیدم. الان بعد از تجربه یک سالمون دارم تایپ می کنم: // اگر شما برای دخترتون دنبال فضایی هستید که با حداقل هزینه و تحقیر شخصیتی ، کریمانه و همدلانه پیگیر امور آموزشی و پرورشی فرزندتان باشند، مدرسه صابرین را توصیه میکنم. امسال دبیر ریاضی و هندسه و معاونین فوق العاده ای داشتند که از اداره درخواست ابقاء براشون کردم. امیدوارم به درخواستم توجه کنند . و اگر دنبال آموزش کنکور دادن و تست زدن و این قبیل دردسرهای کم حاصل برای فرزندتون هستید من در مورد این مدرسه نظری ندارم.

پاسخ : نظر این ولی محترم در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
ترانه
(1402/02/24)
سلام من دانش‌آموز این مدرسه بوده‌ام
بهتون پیشنهاد میکنم توی این مدرسه ثبت‌نام نکنید
مدرسه بی‌برنامه‌ست و بعضی معلم‌های دروس تخصصی سطح و اخلاق خوبی ندارن
احتمالا نه از کنکور نتیجه‌ای میگیرین نه نهایی
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
حوری
(1401/01/27)
سلام، در مورد دبیرستان صابرین 2 باید بگم واقعا از مسئولین مدرسه راضی نیستم ،از نظر من مدرسه بی برنامه است و آموزش و تربیت به درستی انجام نمیشه.
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
سیدی
(1400/06/23)
با سلام من سال دهم رو توی این مدرسه تحصیل کردم و از عملکرد کادر مدرسه و بیشتر دبیران رضایت کامل داشتم، مدرسه صابرین در بین مدارس شاهد بهتر از بقیه هست، ناگفته نماند که کادر مدرسه رفتاری بسیار محترمانه دارند.
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
والدین دانش اموز
(1400/01/09)
از نظر کادر مدیریتی و رسیدگی به مشکلات دانش اموزان مسئولین عملکرد بسیار ضعیفی دارند و به مشکلات توجه و رسیدگی نمیکنند و این مورد خود باعث ایجاد مشکلات بیشتری برای دانش اموزان و اولیا و دبیران است. کسانی که دبیر خصوصی بیرون از مدرسه داشتند یک مقدار بهتر یاد گرفتن دبیر زمین شناسی خیلی مشکلات فراوان برای دانش اموزان و مدرسه و حتی منطقه ایجاد کردند و نمره های مستمر دانش اموزان را واقعا غیرعادلانه دادندکه باعث افت معدلهایشان شد بعضی ازدبیران خوب هستند مشاور تحصیلی ضعیفی دارند و پاسخگوی نیاز دانش اموزان کنکوری نبود درکل اگر واقعا ازلحاظ مالی امکانش را کسی داشته باشد دبیرستانهای بهتر ثبت نام کنند چون مطمئن هستم بعد از یکسال حتما پشیمان میشوند.
پاسخ : نظر این ولی محترم با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
ولی دانش آموز
(1399/10/17)
واقعا مدرسه خوبی نیست میشه گفت بزرگترین اشتباه ورود به این مدرسه بود
مسئولین عملکرد ضعیفی دارند.
به نظر من برخی از دبیران خوب نیستند .تدریس سطح پایین حسابان.
ولی دبیر فیزیک خانم رحمانی و خانم افشاری (زبان)و خانم مهدوی(شیمی)عالی هستند.
قدردان زحمات دبیران هستیم
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
مادر دانش آموز دوازدهم
(1399/09/13)
برای دانش آموزی که در آینده کنکور تجربی و ریاضی دارد،مدرسه خوبی نیست و توصیه نمیکنم
دخترم شاگرد ممتاز بوده و الان پایه دوازدهمه و
متوجه شده که کلی ضرر کرده از آنجا ماندن...البته اغلب دولتی ها همینند
ولی صابرین 2 برای رشته انسانی خوبه
پاسخ : نظر این ولی محترم در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
ولی دانش آموز
(1399/06/02)
سلام ببخشید من دخترم ثبت نام کردم رشته انسانی میشه راهنمایی کنید
پاسخ : نظر این ولی محترم در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
زهرا
(1399/05/19)
سلام من دانش آموز پایه یازدهم هستم امسال کنکورى میشم به نظر من مدیریت و کادر ضعیف عمل کردن همه از مدرسه بیرون اومدن یا رفتن آموزشگاه در کل محیط و آموزش خوب نیست از نظر درسى هم سطح متوسط رو به بالا دارن ولى براى کنکور و قبولى به نظر من مناسب نیست.
من این مدرسه رو توصیه نمی کنم.
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
اولیای دانش آموز
(1399/04/19)
بین مدارس دولتی منطقه جزء مدارس نسبتا خوبه... 70درصد معلمهاش تدریس خوب و در حد دارند.
پاسخ : نظر این ولی محترم با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
بازدیدکننده سایت
(1399/04/18)
من میخواستم دخترم برای دهم ثبت نام کنم ولی نمیدونم واقعا خوبه یا بد بازدهی خوب برای کنکور داره ؟
پاسخ : نظر این ولی محترم در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
بازدیدکننده سایت
(1399/04/07)
باسلام.
من امسال برای پایه دهم قصد ثبت نام دخترم را دارم خواستم ببینم خروجی این مدرسه برای دانشگاه های خوب چقدر هست؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
پاسخ : نظر این ولی محترم در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
بی نام
(1398/11/23)
معلم ریاضی پایه هفتم خیلی خوب هستن و واقعا بچه ها و عاشق ریاضی میکنن و همراه با ریاضی راه زندگی و به بچه ها یاد دادن واقعا عالی هستن
پاسخ : ممنون که درباره مدرسه نظر می گذارید.
چقدر خوب می شود اگر خوبی های مدرسه را با توضیحات بیشتر ذکر کنید. از آدمهای خوب مدرسه نام ببرید. از کارهای خوب. از خاطرات خوب.
به این ترتیب قدردان زحمات آدم های خوب هم بوده اید. راهنمای خوبی هم برای دیگران می شوید.

جملات کلی، مثل «خوب» و «عالی»، خوبند، اما، اگر بیشتر توضیح دهید، راهنمایی بهتری برای سایرین خواهید داشت.

به هر حال، از اینکه درباره مدرسه نظر گذاشته اید از شما متشکریم.
مادر دانش آموز یازدهم تجربی
(1398/11/20)
معلم فیزیک یازدهم اسمشون رو فراموش کردم متاسفانه عالی هستند و بسیار مفهومی تدریس می کنند و زمین خانم نقیب❤و خانم فراهانی ریاضی❤ و دبیر زبان❤ و شیمی ❤ و دبیر دینی ❤نهایت تشکر رو دارم و بسیار راضی هستم .چی میخواهیم از یه مدرسه؟
بین مدارس دولتی مدرسه خوبیه و پیشنهاد میکنم.
در جواب دوست قبلی بیشتر مدارس در این سن بچه ها حاشیه دارند و اتفاقا این مدرسه کمتره .چون خودم دبیر هستم و شناخت دارم روی مدارس.
بازدیدکننده سایت
(1398/11/17)
محیط مدرسه خوب و شاد نیست
از رفتار کادر مدرسه راضی نیستم و اینکه بعضی از دانش آموزان این مدرسه به جای درس خوندن به نظرم پی حاشیه هستن فقط
در کل پیشنهاد نمیکنم ..
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
یکی از دانش آموزان یازدهم تجربی
(1398/11/06)
یه نظر من بعضی معلما از جمله خانم نقیب(دبیر زیست دهم و زمین یازدهم)، خانم فراهانی(دبیر ادبیات)،خانم فراهانی(دبیر ریاضی یازدهم)،خانم اسماعیلی(دبیر دینی) ،خانم افشاری(دبیر زبان)و خانم مهدوی(دبیر شیمی) عالی هستن...ولی کادر مدرسه به نظرم رسیدگی نمیکنن...
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
مادر دانش آموز دهم تجربی
(1398/10/16)
دوره دوم رو پیشنهاد نمیکنم. دوره اولش عالی بود از هر نظر.
اگر نهم خانم دارستانی پایه ریاضی بچه ها رو قوی نمیکرد امسال تو ریاضی دهم مشکل داشت اون خانم بچه ما رو عاشق ریاضی کرد...
میگن معلم ریاضی یازدهم خوبه .. توکل به خدا
پاسخ : نظر این بازدیدکننده گرامی با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
بازدیدکننده سایت
(1398/10/08)
از نحوه برخورد کادر مدرسه راضی نیستم و به نظرم مدرسه شادی نیست ...
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
بازدیدکننده سایت
(1398/07/20)
به نظرم خوب نیست
پاسخ : نظر بازدیدکننده محترم با پاره ای اصلاحات در سایت درج شد.
چقدر خوب می شود اگر بتوانید مشکلات را با ذکر مصداق ها و موارد مطرح کنید تا امکان بررسی مشکلات از دید ناظر بیرونی برای مسئولین مدرسه فراهم باشد. به این ترتیب هم به سایرین در انتخابی بهتر، بیشتر کمک می کنید و هم مسئولین مدرسه فرصت بررسی اشکالات احتمالی را خواهند داشت.
جملات کلی، هرچند در برخی موارد اجتناب ناپذیر هستند ولی معرفی موارد با صراحت بهتر می تواند به رفع مشکلات کمک کند.

به هر حال، آماده درج نظرات مسئولین مدرسه درباره این پیام هستیم.
بازدیدکننده سایت
(1398/06/27)
مدرسه خیلی خوبیه واقعا امسال خیلی خوب کلاس بندی کردن من از بیشتر معلم ها راضی بودم به قدری به ما خوب درس میدادم که ما با یک بار مرور میشد آزمون بدیم
ف. یزدی
(1398/06/05)
ببخشید شرایط ثبت نام و شهریه مدرسه صابرین یک چیه
پاسخ : سلام دوست عزیز
برای اطلاع از مواردی اینچنینی باید با مدرسه تماس بگیرید.
سرزمین تیزهوش ها سایت مدرسه نیست، بلکه فقط اطلاعاتی پیرامون مدارس در اختیار مخاطبان قرار می دهد و فضایی جهت درج نظرات شما پیرامون ویژگی های مدارس فراهم کرده است
بنابراین انتظار پاسخگویی مسئولین مدرسه به نظرات خود را نداشته باشید.
هرچند که ما این امکان را هم برای مدارس فراهم کرده ایم که پاسخشان به نظرات را در این بخش درج کنیم. اما این درصورتیست که مدارس از وجود این سایت مطلع باشند و تمایل به پاسخگویی به نظرات را داشته باشند.
بهتر است در مورد مشکلات خود، با مسئولین مدرسه صحبت کنید.
موفق باشید.
المیرا
(1398/05/28)
از مسئولین تقاضا دارم بیشتر پیگیر کار دانش آموزان باشند، جوابگوی تلفن ها باشند ...
در کل راضی نیستم ...
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
مادر دانش آموز تازه به دهم
(1398/05/14)
سلام میخواستم بدونم چرا اینقدر راجع مدرسه صابرین 2 خوب نمیگن..
خواب اگه بد چرا از اول ثبت نام کردید
فاطمه
(1398/04/26)
تغییراتی که در مدرسه ایجاد شده راضی نیستم و به نظرم برخورد مناسبی با دانس آموزان ندارن ..
از کادر آموزشی از برخی راضی هستم ..
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
بازدیدکننده سایت
(1398/04/19)
سلام به نظر من فقط دو الی سه تا از معلم ها خوب درس می دهند، از برخی از مسئولین راضی نیستم ..
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
سما
(1398/04/12)
به نظرم مدرسه خوبی نیست و از نحوه برخورد کادر مدرسه راضی نیستم و در کل پیشنهاد نمیکنم ...
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
زهراقاسمی
(1398/03/20)
به نظرم سطح آموزش بالا نیست و از نحوه برخوردشان با دانش آموزان راضی نیستم...
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
روستازاده
(1398/03/02)
به نظر از لحاظ بچه ها مدرسه خوبی نیست ولی از معلم ها راضی بودم اما دوره دوم را پیشنهاد نمیکنم
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
مهندس شریفی
(1397/12/21)
سلام
به نظرم مدرسه خوبی نیست و پیشنهاد نمیکنم
پاسخ : نظر بازدیدکننده محترم با پاره ای اصلاحات در سایت درج شد.
چقدر خوب می شود اگر بتوانید مشکلات را با ذکر مصداق ها و موارد مطرح کنید تا امکان بررسی مشکلات از دید ناظر بیرونی برای مسئولین مدرسه فراهم باشد. به این ترتیب هم به سایرین در انتخابی بهتر، بیشتر کمک می کنید و هم مسئولین مدرسه فرصت بررسی اشکالات احتمالی را خواهند داشت.
جملات کلی، هرچند در برخی موارد اجتناب ناپذیر هستند ولی معرفی موارد با صراحت بهتر می تواند به رفع مشکلات کمک کند.

به هر حال، آماده درج نظرات مسئولین مدرسه درباره این پیام هستیم.
بازدیدکننده سایت
(1397/12/21)
به نظرم مدرسه خوبی نیست و از نحوه برخورد کادر آموزشی راضی نیستم...
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز با اعمال پاره ای اصلاحات در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
بازدیدکننده سایت
(1397/03/24)
من در این مدرسه درس خواندم .به نظرم بیشتر دبیران انجا متوسط اند.مدیر پیگیری دارد.ناظم جدی و سخت کوش
ولی سال پیش دانشگاهی ...
پاسخ : سلام دوست خوب تیزلندی.
مطمئن هستیم که شما درک می کنید که از آنجا که ما یک رسانه برخط ثبت شده و دارای مجوز قانونی هستیم باید شرایط تعیین شده در قانون مطبوعات و رسانه ها را در درج موارد رعایت کنیم. اگر حذف یا تعدیلی می بینید مطمئن باشید الزامات قانونی است.
همچنین طبق قانون مطبوعات و رسانه های بر خط، آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این پیام هستیم.
(1396/11/24)
سلام
میخواستم بدونم شرایط ثبت نام مدرسه ی شاهد صابرین دوره ی دوم برای سال یازدهم چه شرایطی داره و از چه زمانی باید اقدام کرد ؟
پاسخ : نظر این دانش آموز عزیز در سایت درج شد. آماده درج پاسخ مسئولین محترم مدرسه به این نظر هستیم.
دکتر کتایون خسروانی مقدم.
(1395/05/25)
لطفا به جای برگزاری مراسم نمادین به فکر فرزندان شاهد این مرز و بوم باشین و دانش آموزانی را که از سایه الطاف پدر و مادر محرومند با کنایه بی پدر و مادر خطاب نکنین...
با احترام-دکتر کتایون خسروانی مقدم.
پاسخ : نظر کاربر در سایت درج شد، آماده ی درج پاسخ مسئولان مدرسه هستیم.