سفر به فضا با محاسبه فاصله
پاسخهای زیادی برای سوالاتی که مطرح شدند وجود دارد. بعضی از آنها بسیار ساده هستند و برخی دیگر در قلمرو داستانهای علمی-تخیلی قرار میگیرند. فراهم کردن پاسخی جامع برای این سوالات به معنی در نظر گرفتن بسیاری از مسائل است. متاسفانه تمامی ارزیابیهای واقع بینانه، احتمالاً موجب دلسرد شدن آیندهپژوهان و علاقهمندان به سفرهای بین ستارهای خواهد شد.
خوشتان بیاید یا نه، فضا خیلی بزرگ است و تکنولوژی ما همچنان بسیار ابتدایی است. اما اگر روزی به هر دلیلی تصمیم به "خروج از گهوارهمان" گرفتیم، طیف وسیعی از گزینهها برای رسیدن به نزدیکترین منظومه در کهکشان راه شیری وجود دارد. نزدیکترین ستاره به زمین خورشید است؛ ستارهای متوسط در دیاگرام هرتسپرونگ-راسل. این به معنی ثبات بالای خورشید و فراهم کردن نور مناسب برای شکلگیری حیات بر روی زمین است. میدانیم که سیاراتی به دور دیگر ستارههای مجاور منظومهی شمسی میچرخند و بسیاری از این ستارهها شبیه خورشید هستند.
اگر در آینده مجبور شویم یا بخواهیم منظومهی شمسی خودمان را ترک کنیم، مجموعهی عظیمی از ستارهها را برای انتخاب مقصد خواهیم داشت. از میان آنها، احتمالاً تعداد زیادی شرایط مناسب برای شکوفایی حیات را خواهند داشت. اما کجا را به عنوان مقصد انتخاب خواهیم کرد و رسیدن به آنجا چقدر به طول خواهد انجامید؟
کلمات کلیدی: فیلم آموزشی | دانستنی های علمی | مطالب علمی | دانستنی ها | تفریح و سرگرمی
تبلیغات:
نظرات شما بسیار ارزشمند هستند. به دیگران کمک کنید تا بیشتر بدانند. نظرات شما توسط کارشناسان بررسی، تایید و پاسخ داده می شوند. اگر ایمیلتان را وارد کنید، پاسخ کارشناسان برای شما ایمیل می شود.
تبلیغات:
اعضای سایت می توانند نمونه سوالات و فایل های آموزشی را دانلود کنند. همینطور، بعضی از مطالب فقط به اعضای سایت نمایش داده می شود. اطلاعات مهم، تغییرات مهم آموزشی به اعضای سایت اطلاع رسانی می شود. اعضای سایت هیچ محدودیتی در استفاده از امکانات سایت ندارند و می توانند در تمام آزمون های آنلاین شرکت کنند و از تمام امکانات سایت و بخش اعضا استفاده کنند.
همین حالا نزدیک به یک میلیون نفر دیگر هم عضو فعال سایت سرزمین تیزهوش ها هستند. چرا شما به این خانواده بزرگ نمی پیوندید؟