سرزمین تیزهوش‌ها

مرجع آموزشی همۀ دانش‌آموزان باهوش سرزمینمان، ایران

ماجرای هیئت امنایی شدن مدارس کشور کد مطلب : 13464 | چاپ | لینک‌کوتاه | نظرات

ماجرای هیئت امنایی شدن مدارس کشور

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی توضیحاتی درباره ماجرای هیئت امنایی شدن مدارس کشور ارائه داد.
توجه بازدیدکننده عزیز، از زمان تنظیم این خبر بیش از 3 ماه گذشته است. برای مشاهده اخبار به روز، به بخش اخبار آموزشی مراجعه کنید!

. . . . . . . . . . . . .

ماجرای هیئت امنایی شدن مدارس کشوربه گزارش تیزلند، احمد محمودزاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش در خصوص شائبه‌های مطرح در مورد مدارس هیئت امنایی گفت: رویکرد جدیدی که در وزارت آموزش و پرورش وجود دارد استفاده از ظرفیت خیرین، خانواده ها، واقفین و گروههای جهادی جهت کمک به مدارس دولتی است. برای اینکه حضور این افراد و کمک این گروه ها به مدارس دولتی رسمیت پیدا کند و نمایندگانی از اولیا، خیرین و گروه های جهادی بتوانند در مدرسه برای امر آموزش و پرورش تصمیم بگیرند نگاه هیئت امنایی به این امر اطلاق شده است.

محمودزاده با بیان اینکه مشارکتی که در این طرح شده است مشارکتی چند وجهی بوده و مشارکت مالی نیست، گفت: کسانی که احساس می کنند در مدارس هیئت امنایی از خانواده‌ها وجهی گرفته می‌شود اشتباه فکر می‌کنند. هیئت امنایی شدن مدارس برای تغییر در نوع مدیریت این مدارس در جهت اجرایی شدن سند تحول بنیادین است. موضوعی که برخی رسانه‌ها در مورد پولی شدن مدارس دولتی مطرح می کنند اشتباه است. کمک گروه‌ها، خانواده‌ها، گروه های جهادی و خیرین از نوع کمک مالی نیست که بگوییم مدارس دولتی به سمت پولی شدن حرکت می‌کنند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی افزود: گروه‌های جهادی و خیرین قرار است در تدوین و ارائه برنامه‌های درسی مشارکت داشته باشند؛ برخی از خیرین مدرسه ساز حتی علاقه دارند در امر مدرسه داری هم فعالیت داشته باشند.

وی با بیان اینکه برنامه داریم برای سال‌های آتی ۲۵ درصد مدارس دولتی به صورت هیئت امنایی اداره شوند، گفت: تلاش می‌کنیم طی سالهای آتی به این عدد برسیم. مدارس دولتی در تمامی مقاطع تحصیلی هیات امنایی می‌شوند ظرفیت مدارس در ابتدا سنجیده می‌شود و همچنین بیشتر توجه ما به مدارس حاشیه شهرها و مناطق محروم و روستاهاست که همین موضوع نشان می‌دهد نگاه ما در هیئت امنایی شدن مدارس دولتی مشارکت مالی خانواده‌ها نیست.



تبلیغات:

منبع: خبرگزاری مهر



نظرات شما

 نظرات شما بسیار ارزشمند هستند. به دیگران کمک کنید تا بیشتر بدانند. نظرات شما توسط کارشناسان بررسی، تایید و پاسخ داده می شوند. اگر ایمیلتان را وارد کنید، پاسخ کارشناسان برای شما ایمیل می شود.

عدد 1294 را در این کادر وارد کنید:


تبلیغات:
همین حالا در سرزمین تیزهوش ها عضو شوید!
چرا باید در سایت عضو شویم؟عضویت چه مزایایی دارد؟!

اعضای سایت می توانند نمونه سوالات و فایل های آموزشی را دانلود کنند. همینطور، بعضی از مطالب فقط به اعضای سایت نمایش داده می شود. اطلاعات مهم، تغییرات مهم آموزشی به اعضای سایت اطلاع رسانی می شود. اعضای سایت هیچ محدودیتی در استفاده از امکانات سایت ندارند و می توانند در تمام آزمون های آنلاین شرکت کنند و از تمام امکانات سایت و بخش اعضا استفاده کنند.
همین حالا نزدیک به یک میلیون نفر دیگر هم عضو فعال سایت سرزمین تیزهوش ها هستند. چرا شما به این خانواده بزرگ نمی پیوندید؟


همین حالا عضو شوید! قبلاً عضو بوده‌اید؟ وارد شوید!

تبلیغات

سرای دانش
مجتمع کوشش
دبیرستان مدبران
دبیرستان بحرالعلوم
مجتمع آموزشی سیمای فرهنگ
دبستان روشنگران
راهنمای تیزهوشان نهم
راهنمای تیزهوشان ششم